POS RULOSU TALEBİ

25-03-2019 09:01
POS RULOSU TALEBİ
Garanti Rulo Talebi Telefon, Türkiye’nin en iyi banka şirketi olan Garanti Bankası, işyerlerine temin ettiği pos cihazlarına yine kendi ürettiği ruloları kullandırmaktadır. Çünkü kendi ürettiği rulolar, pos cihazlarına zarar vermeyen ve reklamını yapan rulolardır. Pos Rulosu Talebi yapmak için, direk şubelere başvuru yapılabileceği gibi kişi oturduğu yerden arayarak da bu işlemi gerçekleştirebilir. Garanti ruloları toplu olarak adrese yollamaktadır. Ayrıca uygun fiyata bu işlemi sağlamak için gerekli Garanti Bankası Pos Paketleri de mevcuttur. Örneğin bir kolilik satışta ödenecek tutar, iki kolilik satışta indirimli olabilmektedir.
 

Garanti Rulo Talebi Telefon

Garanti bankasına ait olan pos cihazları bozulduğunda Garanti Bankası aranabilir. Fakat Garanti Bankası Pos Destek Hattı 0850 ile başlamamaktadır. İnternette bununla ilgili dolaşan haberler asılsızdır. Garanti Bankası Pos Destek Hattı Telefon Numarası 444 0 339 ‘dur. Bunun dışında müşterilerini aradığı 0850 ile başlayan numarası olabilir fakat bu numara, destek hattı değildir.

Garanti Bankası Pos Komisyon Oranları 2018 oranına göre, istenen oran payı taahhüttün süresine ve kazanılan paranın miktarına göre değişmektedir. Örneğin 12 aylık taahhütte 2000 TL için yüzde 3.7 oranda hizmet bedeli alınırken, 20000 TL’de 1.80 oranda komisyon alınmaktadır. Yani fiyatın yüksekliğine göre komisyon oranı azalmaktadır. Bunun dışında uyguladığı bazı paketler vardır; örneğin standart paket içerisinde sunduğu hizmet ile Premium paket içerisinde sunduğu hizmet bir değildir. Premium paket oldukça daha iyidir. Tanımladığı kampanyaların daha yüksek olmasının yanı sıra, kişinin kendisine özel kampanya tanımlamasına da izin vermektedir.

Akbank Pos Rulosu Talebi

Pos makinası Akbank ile anlaşmalı olan işyerleri Akbank Pos Rulo Talebi işlemini, telefon hatları üzerinden gerçekleştirebilir. Akbank’ın müşterileri ile ilişki kurduğu iki numara bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi 444 28 28’tir. Diğeri ise, 0850 222 28 28’dir. Bu iki telefon hattı üzerinden bağlantı sağlanabilir. Pos rulolar, adrese teslim edilmektedir. Toplu olarak gönderilen pos rulolar, koliler içinde saklanmaktadır ve kullanılmadıkça saklandıkları yerden çıkarılmamalıdır. Aksi takdirde güneş ışınları rulolara zarar verebilir.

İş Bankası Pos Rulosu Talebi

Pos makinaları İş Bankası ile anlaşmalı olan firmalar İş Bankası Pos Rulo Talebi gerçekleştirmek için, İş Bankası ile telefon hatları ile iletişime geçebilirler. Direk şubeye giderek de halledebilecekleri bu işlemi, sıra beklemeden yapmak için telefon hatlarını kullanabilirler. İş Bankası ruloları koliler ile göndermekte ve adrese teslim etmektedir. Verdiği pos makinası üzerinden komisyon alan İş Bankası, birçok banka ile anlaşmalı olduğu için tercih edilmektedir.

Rulo vb ihtiyaçlarınızda bizimle iletişim kurabilirsiniz…


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.